acıyor

tam tersi acımadı ki diye tekrar tekrar söylenen, çocukluktan kalma bir laftır.

ayı sözlük yazarlarının içtikleri sigara markası

top 10

sıralamalarda olumlu ya da olumsuz en çok oy olan onluyu anlatan tanımlamadır.

(bkz: ilk 10)

(bkz: top ten)

eşek şakası

adından da anlaşılacağı üzere eşşeğin biri tarafından yapılır.

shinedown

günümüz dünyasında ki en iyi vokallerden biri olan brent smith ve o zamandan bugüne kalan bir diğer grup elemanı olan basçı brad stewart tarafından 2001'de hayata geçirilmiş leziz amerikalılar topluluğu. her rock severin muhakkak müzik arşivinde bulundurması gerektiğini düşündüğüm, brent smith gibi bir vokalden bihaber olmanın çok şey kaybettirdiğine inandığım insanlar topluluğu. diskografileri ise:

leave a whisper - 2003

us and them - 2005

the sound of madness - 2008

amaryllis - 2012

mark ruffalo

platonik aşkla derin hisler beslediğim oyuncudur. çok kaliteli sanat filmlerinde oynadığı gibi, yüksek bütçeli aksiyon filmlerine de hayır demez. now you see me filminde yaşlandığı gözümden kaçmadı. rachel weisz beraber oynadıkları bir filmin ardından şöyle demiştir:

“onu tanıyan herkes ona aşık oluyor: kadınlar, erkekler, köpekler… herkes ona bayılıyor. o gerçekten harika biri.” *

ps: gezi parkı direnişine twitterdan destek vermiştir... *

neden

ayı sözlük yazarlarının profilleri

hem kadın hem hetero olduğum için sözlükte kimsenin ilgisini çekmeyecek olan profildir. bu yüzden zamanınızı almayacağım boş yere.

nur bozar

bu konuda iddialı olduğumu düşünerekten, kendisinin ''kezban'' kezban olduğunu düşünmüyorum ama kesinlikle tarz vs değil, olamaz da. zira öyle bir şey yok içinde. yabancıların gusto dediği bir şey vardır; vizyon, insanın gözü, x'i y ile kombinlemesi, daha doğrusunu onu akıl etmesi. esela ikizler, ezgi bir manada buna sahipler. ama bu kız da o yok çünkü bir tarzı yok. ilk gün crop topla küçük beyoğlu'nda bilmemnerde akan cool kız ikinci gün mutaassıp aile kızı gibi gelmeler falan.. ben kendisini abartıldığı kadar güzel bulmasam da hoş kız, bu yüzden çok bet giyindiği zamanlarda bile kendisine sempatik davranılıyor. ama şimdi söyleyeceğim, bence kendisinin hem juri hem de halk tarafından bu kadar tutulma sebebi tamamen bu ''güzelliğinin farkında ama farkında değilmiş gibi davranan, içten pazarlıklı ama bunu belli etmeyip büyüklerine saygılı cici kız, ideal gelin'' imajı. hele de bu gazı alınca, kameraya selam çakmalar beni sizler yarattınız tribi...

zaten bu tarz yarışmalara katılanların yüzde doksanı ucundan kıyısından ünlü olma çabasında; bu kızımız zaten birtakım girişimlerde bulunmuş, yarışmayı kazanamaz ama acunla vs bir ajansla oyuncu bilmemne olur. daha da yerinde olur zaten kendisi için bence.

gelecek bir sonraki sevgiliden beklentiler

immh şey bekliyorum şey öykü ve ayaz gibi olalım. evet. * *

her gün duş almak

cildi tazeler, zinde tutar, kokma kokuşma yer yer kötü kokular saçmaya karşı emniyet sübabı görevi görür, kişinin ve çevresindekilerin içini açar, ferah taze mutlu hissettirir.

her gün duş alma imkanı olmayanlar için söylenecek söz yok iken imkanı varken almayanların kendi bileceği iştir. ancak duş almama durumunu alışkanlığa dönüştürüp giderek kokarcaya dönüşme ihtimali bulunduğundan derhal yanından uzaklaşılmalı hatta kaçılmalı, kaçarken de üzerine hijyenik spreyler sıkılarak feryat çığlık allah ne verdiysen basılmalıdır.

basur hastalığından muzdarip aşırı azgın pasif

azgın olması zaten her önüne gelenle düşüp kalktığını belirtirken, bir sürü hastalık taşıma riski var, bir de basur olması midemi hepten bulandıran gey.

aldatan sevgilisine bir şans daha veren kişi